Bygga epa av king cab

King cab är den lättaste bilen du kan bygga a-traktor av, om det är en 4×4. Minns epabönderna på högstadiet och gymnasiet som pendlade 2 . Har en riktigt fräsch King-cab som är Personbil just nu. Tanken är att lyfta bort kåpan, göra mindre flak?

Krävs detta) spärra växellådan och bygga hatthylla, åka . CachadLiknandeVad måste byggas om? Sen polarens dubbelhyttare, som vi ska bygga om till A-Traktor också! Bygga om King-cab Till A-traktor? Vill du bygga en a-traktor, eller är nyfiken på alla regler? Med dubbelhytt menas även pickup-modeller typ Nissan King Cab med nödsäte . Det är så att jag funderar på att införskaffa mig en King Cab som jag ska bygga om till a-traktor.

Men grejer är att jag inte kan ett piss om bilar, . Har också funderat på en Nissan King Cab som bara behöver spärras. Skulle vara jättekul om någon svarade och gav mig lite tips. Hur ska jag då göra för att bygga en a-traktor?

Comments have been closed/disabled for this content.