Crescent världsmästarcykeln säljes

Poster – Världsmästarcykeln Violet 46xcm 479:- Nytt från RoomRoom99. Säljer en Crescent Världsmästarcykeln. Cykeln fungerar fint, men om man ska ha den i originalskick får man nog . Crescent världsmästarcykel tums herrcykel i bra skick.

Helt nyrenoverad och ny lackad Crescent världsmästarcykel som konverterats till singlespeed. Stenhård pepita från det glada 70-talet. Nya däck, nytt styre samt en ball sadel från engelska Brooks. Sjösala flickcyklar tum o tum. Bild Mountainbike, Kista, Hässelby, Vällingb . Världsmästarramen har patina och det syns att den är använd men inga skador som påverkar funktionen.

I går köpte jag mig en gammal Crescent cykel. Jag kan inte så mycket om dessa cyklar men tycker att den är cool och tänker behålla den i . Vevlager Crescent Världsmästarcykelninläggfeb 2017Min Crescent Världsmästarcykeln (923från 1979?)inläggsep 2016Hjälp mig ta reda på vilken modell jag har(Crescentinläggjun 2015Hjälp mig utvärdera/värdera denna cykel(crescent)inläggjan 2008Fler resultat från happyride. Säljes: Crescent Världsmästarcykel Happyride.

Cachadför dagar sedan – Säljes: Crescent Världsmästarcykel. Säljer nu min fina klassiska Crescent Världsmästarcykel i orange färg. Extrainköpt korg ingår samt ett .

Comments have been closed/disabled for this content.