Köpa kn filter

Vi vill att ditt köp på Street Performance ska vara så smidigt och tryggt som möjligt. Var kan man köpa kn-filter öppet? Filterrengörings-kit finns att köpa hos AutoStable och kostar 189:- ink moms, exkl .

Rabatter upp till för alla . Låt rengörningssprayen verka, spola av med vatten och låt lufttorka. Ja som rubriken lyder vart hittar jag ett KN filter till min GTI MKV på nätet, hittar bara Micro som återförsäljare men dom har inget till Golfen. Det viktiga då är att se till att avskärma filtret ordentligt så det inte suger i .

Hej Är det någon som vet om det finns kn-filter att köpa till en -mustang,om det finns. See vehicle applications link for . Hej, Min kusse har köpt en evo han vill köpa kn konfilter till den. Jag skulle köpt AEM dryflow filter istället. Mycket bättre filtreringsgrad och nästan . Jag skall snartt lämna in bilen på service och då är det ju filterbyte men jag funderar på om man skulle köpa ett tvättbart KN insatsfilter istället . Product Specifications Product Style: Panel Air Filter Height: 1. Tänker du köpa KN filter har dom det till bra pris på amazon.

Ja upptäckte de efter att bestält från ett helt annat håll.

Men jag hoppas vi får höra bra respons från de som köpt och kört med. Micros filter låg där mer skit än jag hade fått på tio år med KN. Vet också att dessa filter kan sabba nåt så bilen går dåligt eller drar mer bensin på grund av.

Det ställs höga krav på ett oljefilter. KN är ett av de bästa filtren du kan använda till din motorcykel. Köp online hos Slestore – Sveriges skönaste skoterbutik. Sen är det ett helt annat argument, som jag kan köpa rakt av, att det låter .

Comments have been closed/disabled for this content.