Koppla in varvtalsregulator 740

Tja, jag ska koppla in en varvtalsregulator men jag undrar hur man på bästa sätt kopplar den till tändspolen? Motorredskap istället för a-traktor? Den stora tråden för elektronikfrågor! Vilken varvtalsregulator passar min bil?

CachadDen blå kabeln från varvtalsregulatorn kopplas till (B) på tändspolen, och den gula kopplas till den andra. Här visas Volvo 74 andra bilar kan se annorlunda ut. Varvtalsregulator (standard) för A-traktorer – 03-1(Loh Electronics).

Varvtalsregulator till bilar eller A-traktorer Varvtalsregulatorn kan användas i tex. Jag ska installera en varvreg på en a-taktor men den har rex tändsystem ! Varvtalsregulator/blödde rotor till B- hjälp – a-traktor. Skärmblinkers Volvo 7-GLT Sveriges Volvoforuminläggjan 2009Fler resultat från www. PDF]Varvtalsregulator ”standard” – Filarkiv – Loh Electronics ABfilarkiv.

CachadLiknandeVarvtalsregulator för motorer med konventionell eller brytarlös tändning. Koppla in elhissar Volvo 740mar 2017Hur fungerar varvtalsregulatorn? Hur man kopplar in en Volt mätare , Volvo 7- ▶ 4:38https://www. NedstedtsGarageIdag visar jag hur jag gjorde när jag monterade en Volvo Original Volt mätare i min 740.

Efter tillverkning, programmering och testning är till slut en varvtalsregulator klar. Om man blir stoppad med enkellåda och varvtalsregulator på a-traktorn, vad ska man då göra? Koppla på en strömbrytare så att bilen inte går att starta?

Kom gärna med förslag på bra ställen för switchen i en 740.

Comments have been closed/disabled for this content.