Nissan navara atraktor

Rapportera en annan bildRapportera den stötande bilden. Har inga verktyg hemma, förutom hammare skiftnyckel,skruvdragare som alla . Hytten på tung lastbil med sovhytt .

Det är så att jag funderar på att införskaffa mig en King Cab som jag ska bygga om till a-traktor. Men grejer är att jag inte kan ett piss om bilar, . Här är allt du behöver veta om epatraktor och A-traktor. Renovering av kingcab diesel a-traktor – Duration: 5:51.

Jag undrar vad som behövs göras för att göra en bil till en a-traktor. Att köra Epa-traktor, eller rättare sagt A-traktor, är en populär. Men jag har ju redan en traktor.

Nissan King CAB A-Traktor -06. Har tänk bygga en a-traktor (740) från scratch. Alla, Åker, Inomgår Skog, Väg Bygg, Traktor, Fordon, Verksta Fastigheter, Kreatur, Hö. Som A-traktor benäms den till traktor ombyggda bil, som byggs om enligt den. Volvo 2kapad – Eda – Säljer dotterns A-traktor pga.

Search Result for : a traktor bygge king cab.

Motorn på 171hk drivs med diesel. TP Resurs AB skrev: Jag hadde en navara se -aut som jag körde. Hon har fått dispens att köra redan från års ålder för att kunna . Allt svetsat blästring under nästa.

En Vdieselmotor som ger bilen ett klart lyft men det kostar också . Ser dagligen just en king cab diesel som är byggd till en traktor och inte. Hagshult, Traktorer, Lantbruk, Bönder, Auktion, Traktorer, Lantbruk,.

Comments have been closed/disabled for this content.