Plöja med atv

Körde för något år sen med fyhjuling och 1-skärig hästplog. Dragkroken och lasträcket baktill funkade som fästpunkter. Redskapsfäste för större fyrhjulsdrivna ATV.

Med detta hitchfäste förvandlar du din ATV till en liten effektiv arbetshäst. En elektromekanisk skruvdriven . MacTrac Plöjer Mactrac Är en redskapsbärare Som kan utrustas med ett stort antal redskap som tex El. Min sambo behöver plöja ca 2-ha betes mark till sina hästar. Frågan blir finns det utrustning så man kan göra det med . Vad tror ni om resultatet, måste jag ha en atv för 10sek eller.

Går det att lyfta och förflytta stora hösilagebalar (4-5kg) med ATV? Jag ska hyra in nån som kan plöja men det är ju inte lätt eftersom. Tyvärr kostar en sån 000kr till min ATV, och jag gick och frågade en . Nu till frågan jag har varit sugen på en atv länge nu , och är lite sugen.

Istället för att plöja menar du? Finns det inte enskäriga plogar att sätta på atv:n? Variatorkit till ATV, stort utbud till bra priser med snabba, fraktfria leveranser över hela Sverige.

Comments have been closed/disabled for this content.