Snöblad atv biltema

Smidigt montage med universal fästplatta som passar nästan alla ATV-fordon på marknaden. Köpte mig ett blad från Biltema, efter ett par dagars användning och lite förfrågningar från några på forumet tänkte jag slänga upp en liten . Jag köpte förra året en billig plog för att göra ett test med min 2wd.

Lindberg MaskinforretningNY modell som passar ATV Linhai. Suzuki, Arctic Cat, Hisun och Goes ATV. Vi kan allt om ATV och ATV Tillbehör, snabba .

AB Rindab – Vinschar, plogar, extraljus, LE ATV-tillbehör, sandspridare m. Iaf, jag håller på och bygger ett snöblad till min fyrhjuling. Jisse skrev: Har som sagt ingen egen erfarenhet av atv eller körning av. Till snöröjning använder jag Biltemas, och trodde att de skulle vara . Funderar på att införskaffa ett snöblad till ATV:n. Finns nog både på Jula och Biltema.

Har en fyrhjuling som jag har byggt ihop ett snöblad till, Jag har just nu ett. Biltema billiga snökedjor som man kanske kan anpassa till ATV:n. Hitta billigaste Biltema plog hos AllaAnnonser.

Gräs- och lövuppsamlare till din trädgårdstraktor eller åkgräsklippare. Storsäljaren Myran Observera att kranen och flakinsats ej ingår, går att köpa till. Skogsvagnen Myran är en enkel och robust skogsvagn till din fyrhjuling eller . Mao ungefär som att köpa grejor på Biltema!

Man höjer och sänker bladet med vinschen. Drar vi upp gardinerna på morgonen och det .

Comments have been closed/disabled for this content.