Stickad tröja med traktor

Sugen på att sticka en söt tröja med tufft mönster av traktorer runt oket? Ladda ned en pdf med beskrivningen här. Min duktiga Mamma, Hubbes Mormor, var här idag och piggade upp oss ett slag.

Hon hade nämligen stickat klart en traktortröja till filuren. Vilken otroligt snygg traktortröja. Ska sticka en tröja till mitt barnbarn som älskar traktorer.

MÖNSTER till SNABBSTICKAD TRÖJA med RAGLAN, BARN – år.

Jag har tänkt sticka en tröja till min son. Häromdagen blev jag moster igen. Nu är det ju så här att den här . Sticka sockor, mössor, vantar, sjalar, tröjor och mycket mer med våra enkla beskrivningar! Här hittar du mängder av favoriter att välja mellan!

Så snygga kommer säkert att prova sticka ett par. Traktorer är hett här hemma, särskilt hos de två små. Själv är jag uppvuxen med det då far min är lantbrukare, alltså . Bolinder-Munktell: grön traktor med oranga fälgar.

Garnåtgång: Med fjäril: (1) (1) (1) nystan fg. Garn: Jasmine Storlek: 3mån(6mån)1år(2år)3-4år. Fin tröja till Traktor killen ! Lägg upp 1(198) m på rundsticka nr 3. Men framförallt vill vi att det ska vara soligt, vitt, stickat och virkat! Sköna strandklänningar, svala koftor och annat sånt som passar perfekt till sommarens .

Comments have been closed/disabled for this content.