Systra mi betyder

Systra MiEllerAllra Käraste Syster. Söstra mi – Blogg – Söstra misystrami. En annan för Ronja betydelsefull person är den äldste av rövarna, Skalle-Per.

Mattis kallar sin dotter för Ronja mi och Birk kallar henne söstra mi. Tre bilder med tre olika förslag på hur . Det kallar vi varandra, jag och mina älskade. Idag grät jag (typ nu), läste på min systers Karins blogg .

Idag blir det en blogg om min syster. Hon har betytt mycket för mig och betyder mycket nu med. Haha och du är ju faktiskt min Mac feast^^ haha. Du har valt att försvinna och de saker vi gjort, betyder dom ingenting?

En av de mest kända tatueringarna och kan betyda flera olika saker. Att vara tillsammans denna dag betyder så mycket för oss. Tänkte hoppa av allting Jag var en ensam varg som skulle dö nu Jag kunde låtsas älska allt.

Med andra ord är Svenska Dagen på kommande. Jag chattar med en bakant ibland.

Han frågar ibland om det inte är. Jag får tacka honom efteråt, denna hjälp betyder _massor_ för mig. Jag kan inte beskriva med ord hur mycket hon betyder för mig.

Som jag kan lita på till tusen! Så mycket som min syster betyder känns det inte mer än rätt att.

Comments have been closed/disabled for this content.