Traktortårta steg för steg

Har fått frågan flera gånger hur jag gör mina dekorationer, i synnerhet den röda och den blå traktorn som fick pryda två tårtor, så jag tänkte nu . Börja med att forma RKT till själva traktorkroppen och fyra hjul, två stora och två lite. Nästa steg blir att börja täcka.

Och för att tydligt visa att traktorerna är ute och kör färgade jag traktorspåren med lite kakao, riktigt effektfullt! Tror nog det blir en platt traktor rakt på tårtan istället :). Sonen fyller 3på söndagen och vill ha en traktor tårta.

Tänkte göra en stor rektangulär tårta som jag.

Lilla Ludde älskar traktorer – klart han ska ha en traktortårta! Detta är vad jag använde till själva tårtan – Jag valde . A buttercream flower is always in style . Helgens första tårta var med bondgårdstema och det viktigaste en traktor. Fylld med After-Eight fluff och päronmousse en helt underbar . Dagens tårta som hämtades var en traktortårta till lille Romeo som älskar allt som har med bondelivet att göra. Nu får tårtbotten stå och dra till sig fyllningen så att tårtan blir saftig och god. En steg för steg-beskrivning hur jag fyller en tårta kan du hitta här.

Testade ett nytt sätt att använda mina figurformar.

Etiketter: Steg-för-steg, Tårta . John Deer Traktor tårta till Billy. Jag har gjort denna traktortårta förut, så jag kände att jag ville göra något . Recept för sugarpaste figurer steg för steg. Kan säga att det var en riktig utmaning med traktortårtan, men som tur var så hittade jag ett Steg-för-Steg på hur man gör en traktor. En tårta till Emil som fyllde tre år och ville ha en gul tårta med en röd traktor och blå lastbilar.

En traktortårta som tack för hjälpen till Lagergrens Åkeri.

Comments have been closed/disabled for this content.