Vajerkran till traktor

Köpa begagnad vajerkran till traktorn? Volvo bm 3boxer med skogsvagn och griplastare från nokka. Lastning av timmer med vajerkran.

Hej jag har skaffat mig en vajerkran som väcker några frågor hos mig. Vajerkran till skogsvagn ATV 21-SVoch 23-TV07K. Vad pallar en sån här gammal wire kran?

Hitta billigaste Beg vajerkran till traktor hos AllaAnnonser.

Jag visar här lite bilder hur jag använder ett vajerspel. Rätt använd fungerar en vajerkran eller som vissa kallar det vajerspel mycket bra, speciellt om den är . Vi marknadsför inte Jinma traktorer längre. Mathias Professionell traktorförare av guds nåde. Kvinna med traktor sökes bild på traktorn är ett krav. Det som inte kan göras med maskiner, . Larmet om olyckan kom vid niotiden på morgonen, sedan en anhörig hittat den döde.

Mannen var inklämd mellan sin traktor och . Själv har jag en Normet vajerkran till min MF 165.

Precis som de andra säger så är det någonting konstigt med hitchkroken på din traktor. En traktor behövde inte vara stor och tung för att vara stark. Traktor BM 6- utan lastare, lastare är såld.

Nuffield 4-servo,broddkedjor. Porsche-traktor utan framvagn med tillkopplad driven skogskärra.

Comments have been closed/disabled for this content.