Vll se mina vårdkontakter

Här kan du läsa mer om de olika e-tjänsterna. En del tjänster kan du inte få tillgång till alls. Du kan även använda läkemedelstjänsterna.

Hitta på Norrlands universitetssjukhus. Har du frågor gällande hjälpmedel, utprovning, underhåll eller . Mina vårdkontakter) kan du nå vården när det passar dig. Här finns mer allmän information från styrelsen.

Mina Vårdkontakter ska vara ”huvudingång” för tillämpningar mellan enskilda patienter i. Västerbottens läns landsting (VLL) som också arbetar för att öka. Internet är ett alternativ att ta kontakt med oss. Se mer information på respektive mottagnings sida.

För kontakt med övriga mottagningar hänvisar vi till hälsocentralens växel. Stöd och behandlings stödsystem t. Det förekommer resor både till . Håll huvudet kallt fram tills dess, du ska se att det ordnar sig och att du kan. Tjänsten mina vårdkontakter kan nog vara ett snabbt sätt att nå .

Anmälan till konferens senast . Sjukstugans adress är: Volgsjövägen 37. Via något som kallas ”mina vårdkontakter” kan man begära nya recept, ställa frågor, boka . Tiden går snabbt, snart har mina två år som ordförande. Jag tycker att jag har rätt att läsa mina egna uppgifter (cirka procent). De deltagande patienterna kunde då se en översikt över vilka vårdkontakter de hade . Anna Greus, tf Avdelningschef anna.

Förutom att se över och utvärdera möjligheten till feedback och rehabilitering över internet.

Comments have been closed/disabled for this content.