Lilla bm fäste mått

script async src=httpspagead2.googlesyndication.compageadjsadsbygoogle.jsclient=ca-pub-8438530888701192 crossorigin=anonymousscript !-- adaptiv -- ins class=adsbygoogle style=displayblock data-ad-client=ca-pub-8438530888701192 data-ad-slot=9002427062 data-ad-format=autoins script (adsbygoogle = window.adsbygoogle []).push({}); script

Olika modeller och mått på fästjärn. Detta är ett urval av våra vanligaste fästen. BM sitter på Grävlastare Volvo 6och 616B oxå för att nämna fler exempel.

Maskinisten,rh:maskinisten. Redskapsfäste Lilla BM,rh:redskapsfabriken. Rapportera en annan bildRapportera den stötande bilden. Behöver du redskapsfästen för riktigt tunga redskap?

Här finns omålade svetsfästen till lastare med Lilla BM-fäste. Observera att hålen på skisserna finns enbart på de bultbara . Adapter Trepunkt till redskap med Lilla Volvo BM-fäste. Vilket fäste är det på 840:n, stora eller lilla BM? Nån som vet var man kan hitta mått på stora BM-fästet – gärna både fästet på lastaren och motsvarande delar som sitter på skopan. Passar helhydrauliska lastare som föregått Quicke Serie Q. Balgrip med fäste till Lilla BM Special för volvo baklastare.

För redskap till lilla BM-fäste. SNABBFÄSTE HYDRAULISKT (mått se nedan) Priset på axlarna gäller i.

Självklart gör vi fästen efter dina önskemål och mått. Svets fästen till lastareredskap för påsvetsning på valfritt redskap eller för ombyggnad från ett. Kraftig tandad skopa med stora BM fäste, cirka 3m bred tel. Dessutom har vi redskap som ökar din kapacitet och lönsamhet, säsong. Lastgafflar med både stora och lilla BM-fästet säljes på uppdrag av ett entreprenadföretag.

Vi kan utrusta korgen med olika snabbfäste system Lilla BM , Stora BM , Trima o. De generösa volymmåtten uppnås genom att konstruera skopan djupare. LÖ, Trima, Euro, Lilla BM, Stora BM eller efter önskemål. Boxen kan även levereras efter önskemål vad beträffar mått, utförande mm.

Ex st bm, lilla bm, trima, euro, s4 s4 s5 s6 s7 mm.

Comments have been closed/disabled for this content.