Rullstolsramp pris

script async src=httpspagead2.googlesyndication.compageadjsadsbygoogle.jsclient=ca-pub-8438530888701192 crossorigin=anonymousscript !-- adaptiv -- ins class=adsbygoogle style=displayblock data-ad-client=ca-pub-8438530888701192 data-ad-slot=9002427062 data-ad-format=autoins script (adsbygoogle = window.adsbygoogle []).push({}); script

Alla våra ramper är lätt att bära, och priserna börjar på 1. Se bilder och specifikationer här. Kan användas till både rullstol och rollator.

Lätta att vika samman och transportera. Användas för höger- respektive vänster vang. I sortimentet finns stationära handikappramper som exempelvis tröskelramper, rullstolsramper och entréramper. Trident har även ett brett sortiment av portabla .

Personligt bemötande, kvalitativa produkter och snabba leveranser. Alltid med ett leende på läpparna. Hos Kvistberga hittar du ett brett utbud . Denna praktiska rullstolsramp är lätt att transportera och är den perfekta . Ett enkelt och snabbt sätt att eliminera besvärliga trösklar är tröskelramper av gummi.

Jag undrar var man kan köpa en. Men det är ingen lyxprodukt heller, så den kommer ha ett rimligt pris . Ramper, handikappramper rullstolsramper av aluminium. Konstruktionen är anpassningsbar och lämpar sig även som rullstolsramp eller varuramp.

Pris: 9kr Ring eller maila. Rullstolsramp Modulramper – Klicka för större bild! Miniramp är ramp- och planmoduler avsedda för utvändiga tröskelramper eller för trånga ytor med mindre höjdskillnader, t ex balkonger och uteplatser.

Lämplig vid en och samma nivåskillnad. Flexibel ramp som kan användas på många ställen, där höjden och längden kan . Och nu har de fått svaret att det kommer ordnas en rullstolsramp i. Jennifer Renulf, Samuel Aronsson, Viktor Lundquist, .

Comments have been closed/disabled for this content.