Rundbalsupprullare

script async src=httpspagead2.googlesyndication.compageadjsadsbygoogle.jsclient=ca-pub-8438530888701192 crossorigin=anonymousscript !-- adaptiv -- ins class=adsbygoogle style=displayblock data-ad-client=ca-pub-8438530888701192 data-ad-slot=9002427062 data-ad-format=autoins script (adsbygoogle = window.adsbygoogle []).push({}); script

Rälsman – Rälshängd rundbals-upprullare. Ger Dig en enkel och effektiv hantering av rundbalar, oavsett om det är . Klicka på en bild för att se ytterligare detaljer. L Rasmusson Maskin har en ny djurtransport för dem som vill ha stor kapacitet samt även en rundbalsupprullare för frontlastaren. Rundbalsupprullare Begagnade lantbruksmaskiner säljes och köpes. Hitta billigaste Trejon rullman rundbalsupprullare hos AllaAnnonser.

Hemmabyggd rundbalsupprullare,motor fungerar ej. Båda maskinerna skänkes mot egen bortforsling och nedmontering. Sveriges största sökmotor för skogsmaskinannonser med alla . Utfodring av djuren är ett dagligen återkommande arbetsmoment och hos oss körs balarna ut på foderbordet med en rundbalsupprullare. Strö- och rundbalsupprullare DR 160A är robust konstruerad för att kunna hantera rundbalar av halm, hö, ensilage.

När man rullar upp en rundbal så blir det att korna får ojämn kvalitet på grov- fodret. Det är inte helt jämn kvalitet i . Ströare för rund- och fyrkantsstorbalar. Search found no matching items.

Haga clic en la imagen para ver más detalles. Fogelhults Lantbruk, på grund av, Reftele, 2 Ogrässpruta .

Comments have been closed/disabled for this content.