Vass pr

script async src=httpspagead2.googlesyndication.compageadjsadsbygoogle.jsclient=ca-pub-8438530888701192 crossorigin=anonymousscript !-- adaptiv -- ins class=adsbygoogle style=displayblock data-ad-client=ca-pub-8438530888701192 data-ad-slot=9002427062 data-ad-format=autoins script (adsbygoogle = window.adsbygoogle []).push({}); script

Vass Productions är en innovativ byrå med höga ambitioner. Våra arbetsområden är: PR, Media och Event har ett fokus på varumärke inom skönhet och hälsa. Byrån har etablerat olika avdelningar för verksamheter inom PR, .

Vass PR AB är Sveriges största PR-byrå inom skönhet och en innovativ och framåtgående byrå med strategiskt och digitalt fokus. Vass PR rekryterar en byråchef och får in en storkund. På bloggen skriver jag om aktuella ämnen inom PR och kommunikation.

Igår var jag hos min favoritbyrå Vass PR som styrde upp julmingel med Marc Jacobs Beauty.

En dag med Vass PR och deras nya bodywash, vanilj, jordgubb och choklad. Det bakades muffins på dessa smaker så det slog härliga till :). Tidigt imorse samlades ett helt gäng Skönhetsbloggare och journalister hos Vass PR där vi fick frukost och en väldigt informativ presentation av . Idag besökte jag Vass pr och deras pressdag för nyheter som kommer framöver. VASS PR har tyvärr inga annonser inlagda just nu.

Det bjöds på mycket godsaker och fantastiska drinkar. Igår var vi som sagt förbi Vass PR och spanade in deras nya showroom på Sturegatan och de gulliga tjejerna där har verkligen fått det jättefint! Igår visades Sephoras nyheter upp hos VASS PR.

En hel del superfina ting, bland annat fann jag favoriter hos både Marc Jacobs och Nars.

Här kommer ett gäng med bilder ifrån mitt besök hos Vass PR förra fredagen. Vass har många roliga märken, alla inom kategorin skönhet, och växer ständigt . I förrgår, jag har tyvärr inte hunnit blogga om det förrän nu, så var jag på ett superfint och välordnat event för Lancômes kommande lanseringar . Fick för någon veckan sedan det finaste budet jag skådat från YSL Beauty och Vass PR. En festinbjudan för att hylla deras nya tint-in-balm, alltså hur fint?

Genom gedigen kunskap och erfarenhet inom skönhetsbranschen har man utvecklat ett unikt koncept . Nettoomsättning, 69 36 96 058. Learn about working at Vass PR. See who you know at Vass PR, leverage your professional network, and get hired.

Jag och Stina matchade lite Bra selife lightning och goda drinkar Igår möte jag upp Stina och Jennifer för att köra en snabb sväng förbi Vass pr. För några dagar sedan fick jag ett riktigt härligt paket från VASS som innehöll en massa fina skönhetsprodukter. Det var riktigt nödvändiga produkter som j.

Comments have been closed/disabled for this content.