A traktor okapad

Fråga: Jag letar efter en a-traktor, och ser att vissa inte är kapade. Dayviews – A place for your photos. Rapportera en annan bildRapportera den stötande bilden.

Får man köra en okapad a-traktor egentligen ? Det är vad som menas men äkta epa, äkta okapad osv. Epatraktorn kallas Sveriges långsamma stolthet och har många fans – liksom syskonet a traktor. Här är allt du behöver veta om epatraktor .

En till sådan här jävla video med bonde-disco. En hyfsad melodi och sedan någon som sjunger massa. Måste jag kapa min okapade A-traktor om jag får ombesiktning? Samtidigt så stog de något om att man inte får fylla igen dö utrymmet . Okapad a-traktor till salu från Kr 000. Vi har nu okapad a-traktor till salu från Blocket.

Jag tycker att A-traktorn ska få besiktigas okapad. Hej , hur fort får en atraktor gå ? Jag har nämligen tänkt att bygga en till min nu o .

Bra vinterdäck + sommardäck Säljes pga av B-kort snart. Volvo 1okapad a-traktor -projekt. Ny här på forumet och tänkte lägga upp lite bilder och framtidsplaner . I denna var första gången jag själv byggde ljud. Säljaren sa att den var godkänd som okapad A-traktor.

Nu har det visat sig att den är papprad . Jag ska skaffa A-traktor då jag precis har fyllt 15.

Comments have been closed/disabled for this content.