Bygga a traktor 945

Rapportera en annan bildRapportera den stötande bilden. Vill du bygga en a-traktor, eller är nyfiken på alla regler? Daniel håkanssondet är en volvo 9ltt-96.

Tjena tänkte bygga mej en a-traktor. Hade tänkt mej en 7eller 9kanske, men vad kostar det ungefär att bygga en tralla ? CachadLiknandeDetta kan du få svar på nedan: Vilka bilar kan användas? Ni lämnar en bil ni önskar få ombyggd till A.

Har funderationer bygga om en 7till pickup. Har byggt sonens a-traktor på ovanstående vis, mycket jobb men nästa gång går det fortare! Amadeus Öster, 1 har byggt en elbil av en Epatraktor. En strykning till med epoxy golvfärgen sen blir det till att bygga arbetsbänk. Har inga verktyg hemma, förutom hammare skiftnyckel,skruvdragare som alla . Om jag säger såhär, jag och min pappa har byggt en 745a förra året och vi var serriösa.

Jag har en pickup, fast med skåp som jag nu funderar på att bygga om till a-traktor så dottern får något riktigt. Det är bara kolla om ni inte tror mig. Några bilder ifrån mitt Volvo 9a-traktor bygge, har valt att inte ta med allt.

Alltså bygga en egen baslåda också (självklart utblås)! Jag har byggt högtalare och förstärkare innan, men inget större än så, berättar han. I hans verkstad utanför Jönköping där han driver JLindqvist byggs det så det står.

Mattias Larsson under förvandlingen av en Volvo 9till 7a-traktor. Har inte tid att fullfölja mitt projekt att bygga en a-traktor (är inte påbörjad) Bilen är bra förutom . A-traktor volvo 9-fulltrycksturbo .

Comments have been closed/disabled for this content.