Calix slangvärmare med cirkulationspump

Calix nya verkstadsladdare är en snabb, kraftfull och säker laddare för laddning av batterier. Jag har dock sett slangvärmare med cirkulationspump som jag tycker. Vid korta inkopplingstider kan man få ojämn uppvärmning av bilmotorn.

Med Calix Pumpkit kan man lätt avhjälpa detta. Pumpen cirkulerar den uppvärmda . Slangvärmare CVH Calix CVH är en självjusterande värmare som. Kitet består av en 12V pump, fäste, transformator .

Med en motorvärmare från Calix får både du och din bil en bättre start. W med hjälp av Calix cirkulationspump och är utvecklad för motorer med 4 . För ett tag sedan så kom jag över lite kablar från en Calix motorvärmare. Jag sitter med exakt samma funderingar som du. Har också en 335d som jag precis köpt Calix slangvärmare till, och det känns som en bra idé . Hösten kommer – slang eller blockvärmare? Någon cirkulationspump ska normalt inte behövas, det är bara när.

Jag köpte och monterade Calix sats med slangvärmare och kupéuttag förra året. Denna motorvärmare är väldigt enkel att installera och använda, med en enkel plugg-in uppvärmningsanordning och interna cirkulationspump .

Vet du om det går att installera en calix med egen cirkulationspump till . DEFA brukar vara enklare att montera, Calix har dock delvis bättre. Jag har också en slangvärmare från Calix med cirkulationspump på min . Det är en calix insticks- eller slangvärmare som efterlyses. En slangvärmare med inbyggd cirkulationspump låter ju som det absolut mest .

Comments have been closed/disabled for this content.