Elektronisk spärr atraktor

A-traktorer, när det begav sig, för drygt år sedan. I registerboken finns en anmärkning om denna elektroniska spärr, så polisen . Genom att använda en sådan kan .

Använd elektrisk spärr (rekommenderas skarpt). Hallå, såg en tralla på blocket som var laglig och besiktigad med en elektronisk hastighetsspärr. Min fråga är då om man fortfarande kan göra så och hur stor . Spärr till växellåda, ryckspärr tråden!

Volvo mel ryckspärr – ,rh:. Elektrisk ryckspärr M- ,rh:. Visa tråd – Enkel låda med elspärr? Rapportera en annan bildRapportera den stötande bilden. Man kan montera en elektronisk varvtalsregulator.

Borde funka att bara spärra den på lågväxlen och eventuellt någon. King cab är den lättaste bilen du kan bygga a-traktor av, om det är en 4×4 . Dessutom gick det lätt att spärra treans och fyrans växel. Nu kan man köpa lock till mmed el spärr.

Köpte nyss en duett och tänkte sätta in en ryckspärr nu undrar jag hur man gör detta jag har en enkel låda och en varvtalsreggulator med . Du menar att bygga om backspärren till en växelspärr? Men jag skulle vilja ta bort spärren från min växellåda, tror att det är en Mlåda. Och vad är ryckspärr, hur funkar den och vad gör den? Tjena, jag har en volvo 2atraktor dom jag funtar på att skaffa. Om du vill bygga och registrera en ny traktor måste du göra ett antal.

Mväxellådor som bakre växellåda på min a-traktor och.

Comments have been closed/disabled for this content.