Göra egna cavalettiblock

För er som vill göra/köpa cavalettiblock! Letade efter tips och idéer om hur man kan göra cavalettiblock, och . Det borde gå att göra egna billigare. I går var jag på Bäcklunds och köpte ett frigolitblock (cm brett) som man har när man . DIY – Cavalettiblock Något jag saknade i vardagsarbetet med mina hästar.

Och jag tycker den enklaste lösningen verkar vara att man tar lite bredare plankor (alltså inga små pinnar bara) och gör små kryss av dem. Hööks har cavalettiblock för 2kr/par. Vet någon var man kan få tag på cavalettiblock till ett billigt pris? Samma grej som cavalettiblock fast heter sockerbit ^_^.

Sveriges största sökmotor för hästannonser med alla hästar till salu och hästar säljes. Helst skulle jag vilja ha cavalettiblock men gisses vad dyra de var. Fråga mig inte hur man bygger dem men man kan ju göra sånndär kryss. Värmde upp över bommar som låg på cavalettiblock.

Johanna hoppade LORD som gör framsteg varje gång. Var även till ridhuset på Rocklunda på kvällen och red Ulrikas hästar och hade med några egna.

Comments have been closed/disabled for this content.