Grävare digger 50

Vi säljer märkesvaror inom trädgårdsmaskiner, motorsågar, elhandverktyg, skydds- och arbetskläder, yrkes- och skyddsskor. Vi har också en stor verkstad för . Har ingen digger själv men är mycket sugen på att skaffa en.

Hur fungerar den att gräva med? Orkar att gräva upp mindre stenar eller är det . Rimlig tanke att köpa en mikrogrävare? Säljer min trotjänare då jag blivit med en större grävare.

Annonsen finns kvar tills den är såld. Hej Behöver en liten grävare typ Digger eller Myran etc till sommaren. Någon som har till salu till överkomligt pris? Adress, Sjöviksvägen 5Sandhem. Vet att det även finns en liten som heter Digger, har även jag letat efter en liknande . Jag har precis införskaffat mig en digger årsmodell -88.

Skandinavien under namnet ”Digger 50”. Har även funderingar på antingen en minigrävare,Digger eller. Beskrivning saknas (finns online hos Brickfactory).

Auktionsprodukt: 1:Grävare grävmaskin traktor- Sök bästa pris på Auktionsprodukt:. Liten och smidig grävare för trånga utrymmen. En Volvo ECRmed mycket utrustning.

Minigrävaren levererad till kund för en helghyra. Ska du ha grävare på släpvagn så försök hitta en äldre abs och lär dig arbeta med. Varför skulle jag inte kunna köpa en grävare?

Min pappa hade som liten en kompis som hette Tjock-Roffe, detta var på 50-talet.

Comments have been closed/disabled for this content.