En låg basal kroppstemperatur (hypotermi) är det säkraste testet för att avgöra en. Armhålan: mät min, normal basal temperatur cirka 33-3grader C. Märk väl att en temperatur på och något, inte är normalt – även om det står så .

Ja, låg kroppstemperatur är ovanligt och det kan ha med sköldkörteln att göra. Kroppstemperaturen varierar normalt mellan och 3grader. Små barn får relativt ofta feber.

Temperatur på över 3grader anses som förhöjd.

Jag låg runt 38-3länge men nu under kvällen har det vänt och blivit till 3istället. Min temp står på 3är de normalt? Forum › Allmänt › Ordet är frittCachadLiknandedec. Brukar ha låg temp, 3på morgonen, så har jag har jag nästan feber. Tog tempen igen och den hade också gått upp till 3grader.

Orsaker till låg kroppstemperatur – under eller 35. Celsius, är det troligt att människors hälsa . Hur låg kan tempen vara för att det ska anses normalt? Min normaltemp ligger på mellan 3- 3och har så alltid gjort.

Hypotermi innebär att kroppstemperaturen är för låg. Vid mild nedkylning har man en kroppstemperatur på 32–C, förhöjd puls, blodtryck samt . Jag har haft låg temp ganska länge nu, den har legat på 38-ungefär. För en kompis började influensan just sådär, med minusgrader 😕 Jag har de senaste åren haft nästan enbart undertemp (typ 31) när jag varit sjuk. Han brukar ha låg temp till vardags, 3men det här känns lite läskigt. Frågan kvarstår dock, varför han får så låg temp som 3 om det nu . Det kan gå att återuppliva någon med så pass låg kroppstemperatur som . Funderade faktiskt på det förut, feber, är grader feber om man har annars?

Humörsvängningar och kort stubin. Låg puls och ibland lågt blodtryck. Låg kroppstemperatur, 3- 36.

Comments have been closed/disabled for this content.