Motorstopp dåligt för motorn

Jag undrar varför jag får motorstopp nästan alltid när jag stannar vid en. Känner mig dålig när jag hela tiden får motorstopp och liksom inte får . Vintern är en prövning för bilisten. Inte minst att få igång bilen på morgonen kan vara tufft.

Här listar vi tio saker som du måste veta när du ska . Jag tycker min volvo 895a har fruktansvärt dålig startkraft dvs. Sen för att inte få motorstopp när du känner att bilen börjar hoppa, studsa. Fick väll en 4-motorstopp på min, så jättedåligt känns det inte. Anser du att det inte ens är lönt att öppna motorhuven om din moderna bil inte startar direkt? Tycker de låter som du har ett kabelbrott någon stans eller möjligen en säkring, kolla jordflätan så inte den mellan kaross och motor eller den . Och till sjöss kan även ett vanligt motorstopp bli livshotande om vädret är dåligt.

Miljöpartister som vill skapa dåligt samvete hos oss bilförare. Hade jag övningskört, hade jag inte brytt mig, men nu när jag har körkort känner jag mig så dålig när jag får motorstopp. Måste säga att golfen hade en grymt dåligt motorn så den var lite seg. Grejen är den att jag inte vill få motorstopp och kan få för mig att trampa ner.

VARNING för motorstopp under färd! Med 1Dmotorn (röd kåpa) Jag upplever att den har lite kraft på låga.

Comments have been closed/disabled for this content.