Pica 4 stinet

Shtrijmë peten e pices në tavë, sipër shtrojmë salcen e domateve. Pastaj fillojmë me mbushjen e pices pjesë-pjesë. Dergo Pica Stinet si dhurate per dike ne Tirana.

Ne do ta dergojme ekzaktesisht sipas udhezimeve tuaja. Në këtë version të picës, lulelakrat, specat, kërpudhat dhe ullinjtë prezantojnë nga një stinë të vitit. Ndani katër pjesët e picës në katër anë me . Proshutë; Sallam; Ton; Kërpudha; Mocarela; Gouda. Informacione shtesë; Komentet . Korca Channel – Lajme nga Korca – Fshati turistik i Dardhes eshte afirmuar tashme si nje destinacion turistik i vizitueshem ne te stinet e vitit.

In this version of pizza, cauliflower, peppers, mushrooms and olives present a season of the year. Divide the pizza into four parts of four sides by a rope to the . PICA STINET 😮 Provojeni ndjesin e kater stineve vetem ne nje pice , e gatuar me shume dashuri per ju 😀 3Leke Pica Normale 😮 6Leke Pica. Stinet eshte nje Restorant – Piceri ne qytetin e Durresit, vetem.

Herën e fundit pica ime nuk erdhi ndërkohë që të tjerët mbaruan së ngrëni.

Comments have been closed/disabled for this content.