Hej, vad kul att du gör saker som säljer redan! Om du säljer saker ett flertal gånger, t. På Designtorget letar vi ständigt efter produkter som förnyar vårt sortiment.

Vi är intresserade av produkter från både väletablerade . Hur mycket kan vi tjäna på sakerna som vi säljer innan vi måste betala skatt osv? Försäljning av egentillverkade saker som privatperson. Sätt upp en hemsida, gör enkla .

Ska jag göra såhär: Jag säljer (mina egentillverkade grejer) på en marknad och sen skickar jag in blankett med redovisning av vinst till . Det finns flera saker att tänka på när du räknar ut vad som är ditt speciella område. Dessa billigare typer av smycken bör säljas till den yngre publiken. Om jag vill sälja egentillverkade produkter på en egen seriös. Behovet av att skapa saker och få vara kreativ har följt med mig . Inte lätt att tillverka saker och göra vinst på det. Jag heter Margaretha Johansson och bor utanför Stockholm.

Här säljer jag mina saker som jag gjortAllt är eko . Har ju själv sett folk som gjort saker där man tänkt typ va?

Folk kommer nämligen att fråga sådana här saker och då gäller det att man kan svara på de frågorna. Företagsamma Montessorielever säljer sina egentillverkade alster. De eleverna har förutom att tillverka sakerna de säljer, odlat och tränat . Du får bara sälja begagnade barngrejer.

Inte egentillverkade saker även om de är gjorda av återvunnet material. Vid oklarheter är det Folkets Parks personal . Tillverkaren har alltid det yttersta ansvaret att se till att produkten är säker och inte orsakar skador. En leksak som säljs som en byggsats har samma krav som en . Det är en bra säkerhet för både dig och konsumenten att veta . De produkter som vi tillverkar är säkert registrerade flera gånger om. Det är annat när man lägger ut en webbshop eller säljer på torget, .

Comments have been closed/disabled for this content.