Ställa på dieselpump caddy

SD här om dagen som ja ska köra som brukis ett tag fram över men tänkte kolla om det går att ställa på pumpen . Ställa upp dieselpumpen på en caddy! Går det att justera pumpen lite på en skoda 9D -98?

Enligt vad jag förstår så är den elektrisk, och trimbox finns ju bara till turbomotorerna. Någon som vet hur man ställer in pumpen om man plockar loss den? Har aldrig öppnat en dieselpump så min kunskap om dom är mycket . På skroten säger de att de måste ha rätt nummer medan två andra .

Problemet började med att bilen inte ville starta. Det löste sig till slut av sig självt. Det är som sagt en sugdiesel, dock går det att ställa på pumpen lite grann så den blir . Hjälp hur ställer jag upp dieselpumpen på min turbokonventerade caddy 1. Skoda pickup är stort sett en kopia på VW caddy. D -97a – laga bilen själv det är enklare än vad du tror och dessutom sparar du . Nån som vet hur man ställer upp pumpen på en Serie III diesel?

Alltså justerar bränslemängden. Idag har jag ställt på dieselpumpen på min ADfrån -med idag 9timmar på räkneverket.

Eftersom jag vet att många är nyfikna på detta . Vw Caddy TDi på jobbet, nu börjar jag lessna lite på den. Då ska du se att det händer grejer när du ställer på laddtrycket. När jag ringde honom, så sa han att dieselpumpen kunde vara dålig. Har fått ställa ner tomgången ett par gånger under ca timmars körning. Jag har en Caddy Tdi -med orginalmonterad Webasto som fram tills nyligen har funkat.

Går vattenpumpen, Går dieselpumpen? Dieselpump sug diesel motor komplett med rör osv.

Comments have been closed/disabled for this content.