Vad är orbitrolstyrning

Orbitrolstyrning är en hydraulstyrning. Du måste dock veta vad du ska leta efter, open center eller closed center. Du behöver även veta hur stora styrcylindrar du har tänkt att använda .

Forumindex › Mekatronik › Allmän MekatronikCachadLiknandefeb. Vill gärna se vad som är rimligt för mig. Vad behövs för att bygga om från vanlig hjälpservo till hydraulisk.

Bilar, båtar, mc, mm (Sida 1) – Babbel.

Vad orbitrolstyrning var visste jag själv inte om, jag trodde att det var jag. Det som skiljer 202E mot den ursprungliga versionen är bland annat motorn, en Bsport (B20E), orbitrol styrning och ZF-växellåda. För det första vad är det för maskin du har, Är den en tex 8eller6mfl?

Vilket har en helt annan funktion än en orbitrolstyrning. Idag har alla traktorer orbitrolstyrning. Intresse för stora maskiner är vad som krävs. Mario Xuereb funderade på vad som behövdes för att få till en rock.

Rock crawlern har orbitrol-styrning istället. Vad gäller styrvinkel så blir min oxo lite sämre men iomed att det sitter .

Det är väl inte orbitrolstyrning på 6? Kommernån ih¨g vad tråden har för rubrik där den diskuterades? Har för mig den har orbitrolstyrning och andra modifieringar. Sök vad som skrivs om Rottne H21D.

Vad jag inte kollat är spolens funktion, ev.

Comments have been closed/disabled for this content.