Bygga ramp till släp

För lastning av motorcykel, ATV eller liknande på t. Låg vikt för enkelt användning. Frågan är hur ja ska bygga en bra ramp som ja kan köra upp på.

Speciellt anpassad för lastning av snöskotrar! Grundkonstruktionen består av aluminium medan uppkörningsskenorna är tillverkade av polyetylen, vilket skonar . Hej, har tänkt att bygga nya ramper till min biltrailer, någon som har tips. Nu har jag fått tag på en fin kärra att transportera en 3tons minigrävare på.

Men måste bygga ihop några ramper så jag kommer upp . Och jag har fått erbjudande om att låna en släpvagn. Men problemet är att den har varken tipp eller ramp. Genom bygga en hopfällbar-board ramp med draganordningar, att du själv ha . Jag hade tänkt att svetsa mig en skoterramp till min släpvagn för smidiga på-. Gillar själv att bygga med fyrkantsrör, lätt att svetsa, lätt att få till . Fram och bakläm kan andvändas som ramper på vissa modeller. Helenas blogg: Bygge av friggebod – chakmools.

Hitta billigaste Bygga ramp till släp hos AllaAnnonser.

Har funderingar på att bygga en bredare ramp ung. Vi på Mickes Offroad säljer släp från Ifor Williams som har fokus på att skapa de. Alla beavertail kommer nu med fästen för lämmar som standar ramphållare . Iden uppkom då jag själv satt och kuskade min skoter 100mil flera gånger per vinter på släpvagn.

Då började jag bygga mitt första deck.

Comments have been closed/disabled for this content.