Bygga tippvagn atv

Fick tag på fyrkantrör så nu håller jag på att bygga en rejäl tippvagn. Lägger in några bilder på så långt som jag kommit. Sido- och bakläm är öppningsbara.

Byggde ett insats flak till min timmer vagn. Kom över lite hydraulgrejjer så nu har den hydraulisk tipp. ATV:n kostar ju en hel del slantar, för att inte tala om tillbehören. Mycket robust och praktisk timmerkärra som är ett självklart val för den som har ATV och .

Vi har flakkärror, gårdsvagnar, tippkärror till din fyrhjuling. Egen svetsning, tillverkning och tillbehör till både ATV och UTV-vagnar. Vi har tippvagnar, dragvagnar, skoterslädar, timmerslädar, skogsvagnar och . Västerås, Växjö, Ängelholm, Örebro. Släp – Bil, ATV och tillbehör . Ett miniskotarekipage med ATV är främst tänkt till gallring och.

Finns även som ren tippvagn, se FV9s. Här bygger vi världens bästa ATV-Vagnar! Vad har ni förnågra tillbehör till era ATV ?

En ATV vagn med kran och drivning får du ju en vanlig huggarvagn eller . Jag håller på att skissa på en enkel (väldigt enkel) kranvagn till min ATV. Jag har många tunga stenar på tomten som jag vill kunna flytta undan . Bercomac från Kanada har snöslungor, borstar och kultivatorer med egna motorer passande ATV, UTV och små maskiner. Vårt mål är att bygga maskiner med styrka, lång livslängd.

Marknadens enda ATV Boggievagn. Roade mig att bygga tipp kärra till iseki .

Comments have been closed/disabled for this content.