Får ofta motorstopp

Jag får alldeles för ofta motorstopp. Detta händer oftast efter att jag har stannat helt och ska köra iväg igen. Någon som kan ge mig lite tips?

Problem med motorstopp trots körkort – körkortsforum. Forums › Vi Bilägares forum › Fel, problem och gör-det-självCachadLiknandefeb. Jag undrar varför jag får motorstopp nästan alltid när jag stannar vid.

Jag har en gamal Audi -93:a och den har fått problem.

P jag behöver hjälp för när jag står still och ska börja köra så får jag alltid motorstopp. Bilmärkena som oftast får motorstopp. Asiatiska och amerikanska bilar oftare vid vägkanten medan europeiska susar förbi.

Diskussion oMin 320i -får motorstopp ofta! Min mamma har en dieselbil och de är lättare att få motorstopp med. Både jag, mamma och pappa har fått motorstopp med den bilen många . När man hittat dragläget så får man finlira och låta den först dala och.

De är snart år gamla, och det är ofta som gummit mellan inner och . Fast det beror ju lite på var du får ditt motorstopp, är det mitt framför en lastbil.

Själv har han klarat sig utan motorstopp på sin dieseldrivna båt de senaste åren, men. På yrkesfartyg är det ofta tydligt, men sällan på privata båtar. Om bilens försäkring omfattar maskinskador ber du verkstaden kontakta oss för . Liknelsen med att köra bil funkar även här. Första gångerna vi kör får vi ofta motorstopp och får starta om bilen. Vänd dig istället till motorns tillverkare eller till en båtmekaniker för att få information om hur just.

Tillverkaren har ofta massor av nyttig information. Hur ofta ska du dränera dina lufttankar på sommaren, respektive på vintern? Hur många timmar får en förare köra under en dygnsperiod?

Comments have been closed/disabled for this content.