Läckande dieselpump passat tdi

Inläggsrubrik: Läckande dieselpump vid kallstart vp37. Det kommer från bakänden av pumpen, från en skruv som ligger mellan . Jag har som det verkar kört slut på min dieselpump någon som vet vart man billigast kan köpa eller renovera en sån ?

Rapportera en annan bildRapportera den stötande bilden. VOLKSWAGEN GOLF PLUS (II) Diesel, VOLKSWAGEN PASSAT (3C) CC Diesel, VOLKSWAGEN PASSAT (3C) CC 4WD Diesel, VOLKSWAGEN SCIROCCO . Dagens torra diesel gör att dom åldrar.

Antingen så var dom så dåliga så dom helt enkelt började läcka. Många har haft problem med att deras bilar, Passat, Audi mm som har en TDI dieselmotor stannar under körning. Kolla de genomskinliga slangarna som går mellan dieselpump fram på. Grejen är att VAG skulle byta dieselpump eftersom det var den som var problemet men då sa jag till dom att byta filter en gång till. Har idag bytt dieselfilter på min Atdi -00.

Den startar dock fint och det verkar inte läcka när den går på. Jag reparerade själv min bil en vw passat tdi, som hade läckande dieselpump, och slitna spridare. Bara på att köpa dieselpump och spridare, . Söker en Dieselpump till min passat då den har börjat läcka lite.

När jag ringde honom, så sa han att dieselpumpen kunde vara dålig. Passat tdi, x, 6 5 1 14. I efter hand så skulle jag hellre ha köpt en Audi eller vw tdi. Och som du sa så verkar många med mig ha problem med framför allt dieselpumpen. O-ringarna kan torka och bli hårda så att det börjar läcka.

Nu är jag väldigt nära till att ge upp och laga original dieselpumpen och kasta dit den! Omega packningsskyd i oljan vid läckage. För att blockera vattenpumpens remskiva på VW Polo, Golf, Passat. VW-Audi, For Seat, Škoda TDI spridarpump motorer. Inställningsverktyg kamaxel Opel 1. Kläm sedan åt vakuum slangen och kontrollera att klockan håller tätt utan att läcka.

För ingen har väl undgått läckande pumpar (rullande tomgång) och spruckna toppar i. Men förbrukningsmässigt så kanske en passat tdi vore ngt billigare att föda. Använd dock inte tryckimpregnerat virke, det kan läcka giftiga.

Comments have been closed/disabled for this content.