Reservdelar volvo bm viktor

Dekal BM Victor Typ 2styck – ProductImage. Vi levererar reservdelar till traktorer och maskiner från: Volvo BM, Massey . Våra såll är nytillverkade efter mått avikelser kan förekomma ang stålldon ETC. Den är delvis nerplockad redan men jag får med alla delar så den är. Men jag har skärmar från en Volvo T25:a liggande som får duga sålänge. Inväntar en motorlyft så att jag kan skicka delar på rengöring.

TraktorerUppdelat på fabrikatVolvo BM, delar passande till23 delar passande till. Med vår mångåriga erfarenhet av. Verkstadshandbok + reservdelskatalog till en BM Viktor 2-59. Maskintyp: Traktor: Maskin: Volvo BM 6-69. Reservdelar till BM Viktor och Volvo 100:- månader sedan . Hej jag har ringt runt nästan överallt och hittar inte foder och kolvar till min victor några . Har fått ett erbjudande att köpa en BM 2Viktor med lite tillbehör, vilket jag är intresserad av.

Victor, och nu undrar jag om det är något.

Comments have been closed/disabled for this content.