Stickad barntröja med traktor

Sugen på att sticka en söt tröja med tufft mönster av traktorer runt oket? Ladda ned en pdf med beskrivningen här. Här hittar du gratis mönster till virkat och stickat som varit publicerade i Året Runt från 1940-talet och framåt.

Min duktiga Mamma, Hubbes Mormor, var här idag och piggade upp oss ett slag. Hon hade nämligen stickat klart en traktortröja till filuren. MÖNSTER till TRÖJA med TRAKTOR, BARN till år.

MÖNSTER till SNABBSTICKAD TRÖJA med RAGLAN, BARN – år. Vilken otroligt snygg traktortröja. Ska sticka en tröja till mitt barnbarn som älskar traktorer.

Jag har tänkt sticka en tröja till min son. På framsidan skulle jag vilja sticka en traktor/ grävmaskin/ lastbil då det är det bästa . Detta passar jättebra som bård nertill eller i brösthöjd på en tröja, eller som jag gjort – använt den mest på mössor. Så snygga kommer säkert att prova sticka ett par.

Comments have been closed/disabled for this content.