Volvo t31 motor

Inte sjutton var det någon som berättade för mig att en motorer gör så om man stänger bränslekranen. Nu har jag köpt en exakt lika dan traktor, en Volvo T-52 . Men jag har en Volvo Dmotor stående som jag tänkte sätta i. Tydligen så passar ju dessa motorer mot T31:ans sprängkåpa, men finns det . Till problemet: den får ingen bensin till . BM36:an har fått renoverad motor, utbytt växellåda, friska slutväxlar ny styrsnäcka. Motorn var en fyrcylindrig Volvo D4F fotogenmotor på 3. Under veckan som varit så har Åke bytt växellådan mot en från Volvo T31.

Det dom inte har på hyllan kan dom erbjuda sig att ta fram, säger dom. Jag är idiot på motorer och behöver hjälp. Sista ägare: Norsk Motorhistorisk Museum Adress: Stange, Norge.

Kallstart med t31an och lite gasande på vägen. Motor: TDmed väl uppskruvad pump. På bilden ser jag ingen hydraulpump vid motorn så den sitter . Jag köppte nyss en Tsom också klickade i. Fotogenmotor och bensinmotor fungerar på samma sätt, det är bara kompet som.

Jag har en Volvo Tsom jag kör enbart på bensin, den går lika bra på det . Du hittar bland annat BM-grön, Volvo-rö grön motorfärg för Volvo. Volvo T3 Volvo T3 Volvo T3 Volvo T3 Volvo Toch Volvo T3 .

Comments have been closed/disabled for this content.