Xzn bits biltema

Hyllplats: Välj varuhus Loading. XZN-hylsor (tolvkant) för maskindragning. XZN-bits, M-nummer: 1 12.

Med stort sortiment av bits som passar de flesta situationer. XZN M10-Mhylssats för bilhemmaskruvaren. Jag kollade biltema och de hade ingen sats med både Moch M18.

Biltema har ett kit med långa och korta bits.

Er dette XZN, eller må jeg ha ett helt spesielt ninja-verktøy? Sats med långa och korta bits samt hylsor. T med styrstift, insex med styrstift, fyrkantsfattn. Trollkärran – Basic – trollkarran. Själv fick jag det på köpet när jag beställde en . Bit-Insert-Socket-Spanner-1-2-XZN-Multi-Toot.

VAG sine dørlåser er meg bekjent ikke toubletorx men XZN, også kalt triple square. Er der nogle der har erfaring med XZN bits fra Krogslund ? Kanske att dom syftar till XZN bits.

Ser biltema har bare opptil M12. Jag monterade just drivaxlarna på min 924:a, det är en 8mm XZN bits du behöver, finns på biltema hyfsat billigt. Den jag har som är dålig är från biltema och därför har jag inte kollat på. Det visade sig att det nämligen inte var torx, utan xzn-bits som jag . T-handtag, bitsmejsel, bitsadapter, st bits. Jag är ute efter en tolvkants torx eller XZN som det heter.

Förkromade hylsor med låshål för vridverktygets spärrkula. Men jag är inte ute efter bits utan hylsa. Googlade lite fick upp nån gamal tråd härifrån som nämde att biltema hade.

Comments have been closed/disabled for this content.