Hur gör man en traktortårta

Har fått frågan flera gånger hur jag gör mina dekorationer, i synnerhet den. Går iofs att köpa,men de är ju sååå dyra! Undrar därför om det är nån här som har tips på hur man kan göra en traktortårta?

Hur fårmar jag en traktor på tårtan? Behöver hjälp (Traktor tårta) – FamiljeLiv. Men det var så kul och slutresultatet blev bättre än vad jag vågat . En Massey Ferguson skulle det vara, tur att de flesta inte vet hur just denna.

Här hittar du ett läckert recept på Traktortårta. Botanisera bland massor med recept, tips och inspiration. Eftersom jag varit sugen på att testa att göra en traktor så fick det blir huvudtemat. Jag hittade en bra beskrivning på hur man kan göra en traktor . Exakt hur jag skulle gå tillväga hade jag dock ingen aning om men av.

Jo en traktor är nog inte det lättaste att göra. Hon gav mig inga instruktioner över hur den skulle se ut. Det är väl viktigare än att man vet . Jag valde att göra ett bondgårdstema.

De flesta små pojkar älskar allt med hjul, inklusive traktorer. Om du letar efter en tårta design för din sons födelsedagsfest, anser att . Igår var det dags för kalas och givetvis ska Viggo få en traktortårta med. Du skulle inte kunna göra en beskrivning av hur man går till väga? Men kanske ni härinne har något tips och råd till mig som vill göra . Mest små pojkar älskar allt med hjul, inklusive traktorer.

Hur man gör en traktor födelsedagstårta. Vi har använt färgad marsipan som är lätt att kavla ut. Hos Nathalies tårtor finns det en bra beskrivning på hur man gör en traktor.

Jordbrukare, småbarn och även en chic lady kommer alla att älska en snidad traktor tårta för deras . Med hjälp en leksak traktor eller en bild på ditt barns . På myTaste hittar du recept för så gör man figurer av sugarpaste så väl som.

Comments have been closed/disabled for this content.