Systra mi tatuering

Den första bilden illustrerar en björnmamma med sin björnunge. Tatueringen symboliserar min mamma som vaktar mig. Visar endast inlägg av SystraMi – Visa alla inlägg.

Idag blir det en blogg om min syster. Hon har betytt mycket för mig och betyder mycket nu med. Jag har liksom aldrig funderat på en tatuering tidigare, just för att jag får sådan otrolig.

Min syster, “systra mi” tatuerad på höger handled.

Och vilken fin tatuering med namnen din syster har :). På Fyndiq handlar du alltid tryggt och enkelt. Did it for her-she is the one keeps me alive.

Jag har länge funderat på vad min första tatuering ska betyda och vara. Igår tatuerade Sanna och jag oss. Skulle dit ockå prata angående den ja skulle fixa på . Systra Mi, tänkte först på Ronja Röverdotter.

Idag gjordes denna tatuering tillsammans med min fina syster. En Pitbull sugarskull liknande 🙂 som är gjord på underbara.

Och nej, lillebrors tatuering är inte sådär vind IRL, han vet bara inte hur man poserar rätt på bild . Sitter och klurar på om jag ska acceptera Towe förfrågan om att bli min syster. Jag fick bla ett bidrag av mannen till min nästkommande tatuering, sweeeet, i januari är . Vad skulle jag göra utan dig, systra mi? När låten kom på radion sa systra mi Åååh, vad bra den här låten är.

Min tatuering är nu läkt, svart och fin. Fru Bagge pysslade med sina barn. Jag, systra mi och broder min ska förmodligen göra en syskon tatuering, ett ankare.

Så jag har funderat på vilken plats jag vill ha den. Söstra mi tatuerade in en bild på John Bauers Prinsessan Tuvstarr på ena. Någon jag känner har sina barns namn tatuerade på insidan av .

Comments have been closed/disabled for this content.